Bir Aile Hikayesi dizisinin 3. tanıtımı yayınlandı! Olgun Toker izleyenleri gözyaşlarına boğacak!

Bir Aile Hikayesi dizisinin 3. tanıtımı da yayınlandı. Olgun Toker'in de başrollerden biri olduğu dizinin yeni tanıtımında, Toker ekran başındaki herkesi gözyaşlarına boğmaya geliyor..

Merve Mutlu
25 Şubat 2019 - 12:10
Yeni Bölüm

Medyapım imzası ile Fox ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan ve başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Olgun Toker, Birkan Sokullu gibi oyuncuların yer aldığı Bir Aile Hikayesi dizisinin 3. tanıtımı da yayınlandı. This is Us adlı yabancı diziden uyarlanan ve sıcacık konusu ile izleyenleri sarmaya hazırlanan dizi, merakla beklenmeye başladı..

Bir Aile Hikayesi 3. fragmanı yayınlandı!

Olgun Toker Bir Aile Hikayesi'nde gözlerinizi yaşartacak..

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu ve Alper Saldıran'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı merakla beklenen uyarlama dizide, Mahur karakterini de Olgun Toker canlandıracak. Hayat Şarkısı adlı dizide canlandırdığı Almancı Mahir karakteri ile hafızalara kazınan Olgun Toker'in Mahur karakteri: Karısı ve çocuklarıyla huzur içinde yaşamaktadır ancak büyük bir sırrı vardır. Bir süredir biyolojik babasını bulmaya çalışmaktadır. Güzel haberi doğum gününde alır. Ancak babasıyla tanıştığında öğreneceği gerçekler onu büyük bir hayal kırıklığına uğratacaktır.

19-02/25/toker-olgun.png

Bir Aile Hikayesi dizisinin 3. tanıtımında yer alan Olgun Toker, Mahur karakteri ile izleyenlere duygusal anlar yaşatacağının başarılı bir mesajını vermiş oldu. 

This is Us adlı diziden uyarlanan ve aynı güne denk gelen 35. yaş günlerinde hayatları değişerek diğer yandan da yolları kesişen 4 ayrı kişiyi anlatan Bir Aile Hikayesi dizisi, sıcacık hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile çok yakında Fox ekranlarında olacak.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin