Kadın 51. yeni bölümde Arif ve Sarp'ın kavgası heyecanı artıracak!

Kadın dizisinin yeni bölümü yine heyecanı zirveye taşıyacak. İşte detaylar..

Merve Mutlu
25 Şubat 2019 - 12:08
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın rol aldığı, Seray Kaya, Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin de eşlik ettiği, Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın 51. yeni bölümünde Bahar, Sarp ve Arif arasınd yaşanacaklar izleyenleri heyecanlandıracak. 

19-02/25/kadin-mm-1551091419.png

Kadın 51. bölümde Arif ve Sarp'ın kavgası damgasını vuracak

Kadın yeni bölümünde: Özge Özpirinççi'nin canlandırdığı Bahar karakteri, Yeliz'i kaybetmenin acısı ve suçluluk hissi ile Sarp'tan ve Pırıl'dan uzağa gitmek için Arif ile işbirliği yapacak. Kadın son bölümünde, Pırıl'ın telefonunu alan ve Pırıl'ın bunu fark ederek şarj aletini de almaları için ortaya bırakmaları ile yakınlarını arayan Bahar, tüm olan biteni öğrenmiş ve Yeliz'in mezarının başına gitmişti.

Çocukları için Sarp'ın olduğu yere geri dönen Bahar, Arif'ten gece olunca kendisini ve çocukları kaçırmasını istemişti. Arif gece olunca evin önünde Bahar ve çocukları beklerken, Bahar ve çocuklar da sessiz sedasız evden çıkarak kaçmaya çalışmış ancak son dakikada Sarp'a yakalanmıştı. 

19-02/25/sarp.png

Sarp'ın son anda gelmesi ile büyük panik yaşayan Bahar ve çocuklar bir köşede korkarak beklerken, Arif ile Sarp da birbirlerine girdiler. Sarp "Kimsin sen!" diyerek Arif'e saldırırken, Arif de "Benim kim olduğum belli, adım sanım belli. Asıl sen kimsin söyle de biz de bilelim" diyerek Sarp'ın ikinci kimliğine gönderme yapıyor. Sarp'ın "Sana mı kaldı benim ailemi düşünmek?" sorusuna da "Aile demeye yüzün mü var senin? Zengin kadın peşine düşüp para uğruna terk edip gittin onları" sözleri ile yeniden bozuluyor. 

19-02/25/screenshot_2-1551090996.png

Arif ve Sarp'ın arasında kalan ve onları ayırmaya çalışan Bahar, Sarp'ın yanında kalmak zorunda kalıyor. Bahar'ın Arif'i çağırması ve Arif'in orada olması nedeniyle kavga eden Sarp ve Bahar'ın konuşmaları da izleyenleri şaşırtacak!

"Sevmiyorum demedim.." 

19-02/25/kadin-1551091429.png

Sarp, Bahar'a Arif nedeniyle hesap sormaya başlıyor, öfkeyle, "O kahveci senin sevgilin değil mi?" sorusunu sorduğu Bahar'ın "hayır değil, sevgilim değil" sözleriyle rahatlayan Sarp, "Değil mi? O adam senin sevgilin değil öyle mi?" diye yeniden sorduğunda ise "Sevgilim değil dedim. Onu sevmiyorum demedim" cevabı ile büyük bir şok yaşıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin