Avlu 32. bölümde savaş vakti! Avlu'nun Deniz'i ölüyor mu?

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu 32. bölümünde Deniz ve Kudret savaşı ile heyecanı artıracak. İşte Avlu yeni bölüm hakkında merak edilenler..

Merve Mutlu
25 Şubat 2019 - 12:06
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin rol aldığı, Star tv ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Avlu yeni bölümüyle nefes kesecek. Kudret ve Deniz arasındaki azılı iktidar savaşının en zorlu yerinde, izleyiciler korku dolu anlar yaşayacaklar...

Avlu 32. yeni bölümde nefesler tutulacak!

19-02/25/avlu.png

Kudret'in oğlu Alp'in, Kudret'in isteği ile Deniz'in kızı Ecem'i öldürmesi ve Deniz'in de intikam almak için hapisten kaçarak Kudret'in oğlu Alp'i öldürmesi ile azılı iki düşmana dönüşen Kudret ve Deniz arasındaki savaş bir türlü bitmiyor. 

Kudret'in "Bu dünyada en zor şey vedalaşmak. Veda.. 'Keşke senin yerine ben öleydim.' dediklerimize. Ana babalarımıza, kocalarımıza, evlatlarımıza veda ettik. Ne kaldı elimizde veda edecek başka? Hayatımız. O da gidecek birgün elimizden. Belki bugün, belki yarın, belki yarından da yakın." sözleri ile oğlu Alp'in intikamı için yine Deniz ile savaşacağının sinyalleri veriliyor. 

19-02/25/fr.png

Kudret'in gece baskını, Deniz'in içerdeki köstebeği Nazan sayesinde önceden bilinip hazırlıklı karşılanmasına rağmen, büyük savaş engellenemiyor. Kudret'in şaşkınlığı ve Deniz'in kendine güveninin gözler önüne serildiği sahneler, yaşanacak şiddetin büyük bir habercisi oluyor. 

19-02/25/azo.png

Avlu son bölümde, Zerrin'in tuzağı ile elinde Yiğit'in kanı ile bir inşaatta Yiğit'in cesedinin yanında uyanan Azra'nın başına, Avlu'nun yeni bölümünde yine bir şeyler gelecek. İnşaattan sonra neler yaşadığını bilmediğimiz Azra, arkasındaki pencereden gelen bir saldırı ile, Deniz karakteriyle aynı anda yaralanacak gibi görünüyor. 

Avlu'nun Deniz'i ölecek mi?

19-02/25/deniz-1551087509.png

Azra'nın tahliyesinden de önce içeride bölümün kaptanı olan ve cezaevine kendince düzen getiren Deniz, aslında hazırlıklı olmasına rağmen Kudret'in ağına düşüyor. Kudret tarafından sırtından yaralanan Deniz'in başına ne geldiği ve sağlık durumu ise muhtemelen yeni bölümde ortaya çıkacak..

Avlu 32. bölüm fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin