Can Kolukısa Bizim Hikaye dizisinin kadrosunda!

Bizim Hikaye dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor, hikaye daha da derine iniyor. İşte detaylar...

Merve Mutlu
25 Şubat 2019 - 11:30
Yeni Bölüm

Başrollerinde Burak Deniz ve Hazal Kaya'nın rol aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye heyecanı ve eğlencesi ile tam gaz devam ediyor. Son bölümlerde oldukça hareketlenen dizinin kadrosuna şimdi de Can Kolukısa dahil oluyor. 

19-02/25/can.png

Usta oyuncu Can Kolukısa, Bizim Hikâye adlı dizide Nejat Uygur'un canlandırdığı Hikmet'in dedesi Recai Hasipoğlu karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Can Kolukısa'nın diziye yeni bir soluk kazandırması bekleniyor. Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dizide, Can Kolukısa'nın canlandıracağı Recai Hasipoğlu, ömrünün sonlarına yaklaşmışken mirasını torununa miras bırakmak isteyecek.

Can Kolukısa kimdir?

19-02/25/kolu.jpg

14 Mayıs 1934 doğumlu usta oyuncu, Türk Sineması'nda bir çok önemli projede karakter oyuncusu olarak yer aldı. Işık Lisesi'ni bitirdikten sonra Sorbonne Üniversitesi Tiyatro Enstitüsü'nde tiyatro öğrenimi gördü.

1953 yılında İstanbul Üniversitesi Gençlik Tiyatrosu'nda tiyatroya başladı. Cep Tiyatrosu, Oda Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Sahne Z ve Halk Oyuncuları çalıştığı tiyatrolar arasındadır. Oyuncu 1991-1992 yılları arasında Gaziantep Şehir Tiyatrosu'nda sanat yönetmenliği yaptı. Birçok dizi ve sinemada da aktif rol üstlendi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin