24 Şubat 2019 Pazar reyting sonuçları! Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma reytingleri

24 Şubat 2019 Pazar günü reytingleri belli oldu. Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma, Savaşçı reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
25 Şubat 2019 - 11:18
Reyting

24 Şubat 2019 Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? En çok hangi dizi izlendi?

Günün iddialı yapımları Savaşçı, Elimi Bırakma ve Kardeş Çocukları arasındaki reyting mücadelesinden hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

24 Şubat 2019 Pazar reyting sonuçları (Total)

19-02/25/24-subat-2019-total-reytingler.jpg

24 Şubat 2019 Pazar reyting sonuçları (AB)

19-02/25/24-subat-2019-ab-reytingler.jpg

KARDEŞ ÇOCUKLARI KISA SÜREDE KENDİNİ SEVDİRDİ!

Ekran macerasına hızlı bir başlangıç yapıp zirvenin en iddialı yapımları arasına adını yazdıran Kardeş Çocukları 5. bölümüyle geçen haftaki başarısını tekrarladı ve AB kategorisinin zirvesinde yer aldı.

Tüm kişiler kategorisinde Savaşçı'nın az farkla gerisinde 2. sırada yer alan yapım bu kategoride de yerini korumuş oldu.

Twitter'da #BüyükSırlar bölüm etiketinin kullanıldığı dizi, dün akşam kısa sürede Türkiye Trend Topic listesine de girmeyi başardı.

19-02/25/kardes-cocuklari-5-bolum-fotograf.jpg

SAVAŞÇI TOTALDE ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU!

Kağan ve Haydar Yüzbaşılar için yeni bir tehlike mi başlıyor? Savaşçı dün akşam ekranlara gelen 64. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde Kardeş Çocukları'nı geride bırakarak zirvedeki yerini korudu.

AB'de son haftalarda olduğu gibi 6. sırada günü tamamlayan dizi, Twitter'da #ateşçemberi etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine de girdi.

19-02/25/savasci-64-bolumden-kare.jpg

ELİMİ BIRAKMA YENİDEN ÜST SIRALARA ÇIKMA PEŞİNDE!

Aşk demek, her zorluğa birlikte göğüs germek demektir... Son haftalarda izlenme oranlarının düşmesiyle zirvenin biraz uzağında kalan Elimi Bırakma, 30. bölümüyle rakamlarını biraz yükselterek kıpırdanma gösterdi.

AB kategorisinde Kardeş Çocukları, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu, Türk sineması Maide'nin Altın Günü ve Survivor Türkiye Yunanistan'ı takip eden yapım günü 5. sırada günü tamamladı.

Twitter'da bu hafta #SonŞansım etiketini kullanan dizi, tüm kişilerde ise 6. sırada kendine yer buldu.

19-02/25/elimi-birakma-30-bolumden-kare.jpg

"Kardeş Çocukları" 6. Bölüm Ön İzleme:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin