Fatmagül'ün Suçu Ne? İspanya ekranlarına uyarlanacak!

Döneminin sevilen dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne? İspanya'ya uyarlanacak...

Nurşah
25 Şubat 2019 - 11:17
Gündem

Beren Saat ve Engin Akyürek'in başrollerinde yer aldığı Fatmagül'ün Suçu Ne adlı televizyon dizisi ülkemizde olduğu kadar İspanya'da da geniş bir hayran kitlesine sahip. İspanya'da yayınlanan ve büyük bir beğeni kazanan dizinin İspanyollarca uyarlanan bir versiyonu da ekranlarda olacak...

19-02/25/fatmagulun-sucu-ne-ispanya.jpg

Fatmagül'ün Suçu Ne? İspanya'ya uyarlanacak!

Fatmagül'ün Suçu Ne? İspanya'da yayınlanmıştı. Nova kanalında izleyici ile buluşan Türk yapımı, kanal tarihindeki en yüksek reyting alan dizi olarak zirveye yerleşmişti. Kısa sürede büyük bir beğeni toplayan dizi de, oyuncular da İspanyollarca geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu.

19-02/25/fatmagulun-sucu-ne-ispanyol-uyarlama.jpg

Bu gelişmelerin ardından Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin uyarlaması için de kollar sıvandı. Ranini'nin haberine göre Antena 3 adlı kanalda izleyici karşısına çıkması düşünülen dizinin günlük bir proje olması planlanıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin