Çukur Uluç'un kızı Damla (Hare Sürel) kimdir?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümünde yepyeni bir karakteri le tanışacağız. Çukur Uluç'un kızı Damla karakterini canlandıran Hare Sürel kimdir?

Nurşah
25 Şubat 2019 - 10:40
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümünde oldukça dikkat çekici bir karakter ile tanışacağız. Çukur Damla karakteri ile izleyici karşısına çıkan Hare Sürel kimdir? 

19-02/19/ukur-ulucun-kizi.jpg

Çukur Uluç'un kızı kimdir?

Sevilen dizinin ekrana gelecek olan yeni bölümünde Uluç'un kızı Damla ile tanışacağız. Diziye geçtiğimiz bölümlerde dahil olan Uluç karakterinin kızı da bir o kadar dikkat çekici. Yeni bölüm ön izleme videosunda gördüğümüz karakter izleyicilerin olduğu kadar Cumali'nin de dikkatini çekecek. Ay Yapım imzalı sevilen dizinin sıkı takipçileri tarafından aralarında bir aşk doğabileceği düşünülmeye başlandı bile... Çukur dizisinin yeni oyuncusu Poyraz Karayel dizisinde Meltem karakteri ile izleyici karşısına çıkan ve büyük bir beğeni toplayan Hare Sürel...

19-02/19/hare-surel-yeni-dizi.jpg

Hare Sürel kimdir?

5 Mart 1983 tarihinde dünyaya gelen güzel oyuncu an itibarıyla 36 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Marmara Üniversitesi Sinema Bölümü yüksek lisans mezunudur. 

Sevilen isim günümüze dek pek çok sinema ve dizi projesinde yer almıştır. Medcezir, Poyraz Karayel ve Elveda Rumeli gibi diziler başarılı ismin rol aldığı diziler arasında yer almaktadır... Poyraz Karayel dizisinde Meltem karakterini canlandıran başarılı oyuncu izleyiciden büyük bir beğeni toplamıştır. Hare Sürel şimdi de Çukur dizisinde Damla karakteri ile izleyici karşısına çıkacak...

Çukur yeni bölümden ilk sahne

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin