Alp Navruz Moskova'daki hayranları ile bir araya geldi!

Sevilen oyuncu Alp Navruz, Artist Cup etkinlikleri sırasında Moskova'da bulunan hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı! İşte detaylar...

Nurşah
17 Haziran 2019 - 17:41
Gündem

Elimi Bırakma dizisinin başarılı oyuncusu Alp Navruz, düzenlenen bir etkinlik esnasında Moskovalı hayranları ile bir araya geldi! Sevilen oyuncu burada, yoğun bir ilgi ile karşılaştı!

19-06/17/alp-navruz-moskova.jpg

Alp Navruz Moskova'da!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz ile başrolde başarılı bir performans sergileyen Alp Navruz, Moskova'da yardıma muhtaç çocuklar adına düzenlenen Artist Cup'a katıldı! Hürriyet'te yer alan habere göre; İtalya tatilini keserek önce çocuklar diyen başarılı oyuncu, Moskova'da bulunan hayranları tarafından büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılandı!

19-06/17/elimi-birakma-cenk-moskova.jpg

Maç sonrasında hayranlarını kırmayarak fotoğraf çektiren Navruz, yoğun bir ilginin ardından soluğu otelinde aldı. Sahada birlikte fotoğraf çektiremeyen hayranları ise, Navruz'un peşinden oteline akın ettiler. Hayranlarının tezahuratları karşısında aşağı inen oyuncu, burada da hayranları ile uzun vakit geçirdi ve fotoğraf çektirdi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin