Alp Navruz'dan aşk itirafı!

Yürek Çıkmazı'ndaki performansıyla dikkat çeken Alp Navruz, aşk açıklamasında bulundu. Alp Navruz'un sevgilisi kim? Alp Navruz kimdir? Yürek Çıkmazı Halil kimdir? İrem Yüksel ve Alp Navruz sevgili mi?

Pınar Alçiçek
24 Mart 2023 - 15:34
Magazin

Yürek Çıkmazı'nda kendisini annesinin intikamını almaya adamış Halil karakterini etkileyici bir biçimde canlandıran Alp Navruz, basın mensuplarının sorularını cevapladı!

23-03/24/0x0-1678086302570.jpg

Geçtiğimiz gün modacı İlknur Şeref'in Armutlu'daki bir mekanda gerçekleşen doğum günü kutlamasına katılan Navruz: 

"Setten geldim buraya. Bir uğrayıp çıkacağım. Set de harika gidiyor. Dizinin sonuçlarından da memnunuz. Yazlık bir proje ile anlaşmak üzereyiz. Dijital bir platforma çekeceğiz. Her şey yolunda. Ben çalışmaya devam ediyorum" dedi.

Rol arkadaşı İrem Yüksel ile çıkan aşk dedikolarına ise "Şu ana kadar birçok aşk haberi çıktı ama böyle bir durum yok. Beni biliyorsunuz zaten eğer olursa asla gizlemeyeceğim" şeklinde cevap verdi.

Alp Navruz kimdir? Burcu ne? Boyu Kaç?

Alp Navruz, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Navruz, 1.85 metre boyunda ve Kova burcu. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlayan genç oyuncu, modellik yaparken oyunculuk eğitimi almaya başladı. Sırasıyla Ceberrut Filmi ve Arkadaşlar iyidir’de rol aldı 3. projesi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ise ona ün kazandırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin