Alp Navruz'un hayranlarından anlamlı armağan!

Oyuncu Alp Navruz'un hayranları 15 Ocak için hazırlanıyor. Navruz'un doğum günü için bir araya sevenleri, LÖSEV'e destek çağrısında bulundu.

Berfin Sengil
11 Aralık 2023 - 14:28
Magazin

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Ayça Bingöl, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta gibi isimleri bir araya getiren 'Yürek Çıkmazı' dizisinde son olarak seyircisiyle buluşan Alp Navruz zaman zaman reklam işbirlikleriyle de sevenleriyle buluşuyor.

Son günlerde 'Saplantı' dizisiyle yeniden seyirci karşısına çıkacak olan Alp Navruz'un 15 Ocak'taki doğum günü için hayranlarından anlamlı bir davet geldi.

Başarılı oyuncunun hayranları lösemili çocukların tedavisine destekte bulunan LÖSEV'e bağış kampanyası başlattı. Alp Navruz'un doğum gününü anlamlı bir projeyle kutlamak isteyenler, 12 Ocak 2024'e kadar bağış kampanyasına destekte bulunabilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin