Mehmet Korhan Fırat dikkatleri üzerine topluyor

Hudutsuz Sevda dizisinde canlandırdığı Üsteğmen karakteriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Mehmet Korhan Fırat, oyunculuk performansıyla büyük beğeni topluyor.

Berfin Sengil
11 Aralık 2023 - 14:38
Viral

İddialı oyuncu kadrosu ve konusuyla beğenilen FOX'un yeni sezon yapımlarından 'Hudutsuz Sevda' dizisinde Üsteğmen Oğuz karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Mehmet Korhan Fırat, karakterine kattığı derinlik ve yeteneğiyle beğeni topluyor.

Oyunculuk kariyerine 2010 senesinde başlayan Mehmet Korhan Fırat 'Aşk Mantık İntikam', 'Payitaht Abdülhamid', 'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Bizim Hikaye' ve 'Şefkat Tepe' dizilerinde de başarısıyla adından söz ettirmişti.

Hayranları tarafından sosyal medyada da yapılan yorumlar karşısında mutluluğunu dile getiren Mehmet Korhan Fırat, "Oyunculuk kariyerimde kendimi farklı alanların beni daha canlı tuttuğuna inanıyorum. Dizi her hafta daha çok ilgiyle izleniyor, karakterime ve performansıma yönelik beğeniler beni motive ediyor. Her zaman seyircide iz bırakan karakterlere hayat vermeyi tercih ediyorum. Setten kalan geri zamanımı köpeğimle geçiriyorum ve müzikle ilgileniyorum" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin