Alp Navruz'un yeni dizisi Zümrüdü Anka ne zaman başlayacak?

Fox'un yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
10 Ocak 2020 - 16:51
Gündem

Fox ekranları için hazırlanan ve başrollerinde Alp Navruz (Serhat) ile Ceren Yılmaz'ın (Zümrüt) yer aldığı, büyük bir aşkın anlatılacağı Zümrüdü Anka'nın hazırlıkları tamamlandı ve izleyici karşısına çıkması için geri sayım başladı. 

20-01/10/ceren-yilmaz-kimdir-1578665780.png

Ailesinin yükünü omuzlanan genç ve güzel Zümrüt ile kimsesiz büyüyen ama zengin amcası tarafından yetiştirilen, öldü sanılan Suriye'deki askerliğinden döndüğünde herkesin hayatını değiştiren Serhat'ın büyük ve artık imkansız olan aşkını konu alan "Zümrüdü Anka dizisi hangi gün?" ve "ne zaman başlayacak?" soruları yanıt buldu. 

Zümrüdü Anka ne zaman başlıyor?

20-01/10/zumrudu-anka-serhat-1578665767.jpg

Ekranların yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın yayın günü belli oldu. Kadrosundan birbirinden değerli oyuncuları bir araya getiren dizinin yayın tarihi 25 Ocak olarak belirlendi. Yayın günü ise Kalk Gidelim ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizilerinin yayınlandığı Cumartesi akşamı seçildi. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin