resim yok
06 Mayıs 2009 - 00:00

Acıbadem Maslak Hastanesi yanlış anonsla birden bire karıştı. Acıbadem Maslak Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre; "dahili anonstan yapılan 'hastanede bomba var' anonsu üzerine hastane boşaltıldı. Ancak anonsun yanlış olduğunun belirlenmesi üzerine hastalar tekrar içeriye alındı. Anonsu kimin yaptığının tespitine çalışılıyor" Hastalar korku dolu dakikaları anlattı - Acıbadem Maslak Hastanesi'nde bomba alarmının yanlışlıkla devreye girmesiyle binayı boşaltan hastalar, korku dolu dakikaları anlattı. HSBC patlamasına tanık olduğunu söyleyen bir hasta, "O günü tekrar yaşadım ve çok korktum." dedi. Yazılı açıklama yapan hastane yönetimi de, olayda sistem dışı bir ses kaydının kullanıldığını belirtti. Hastaneye bacağından muayene olmak için geldiğini söyleyen Alper Kul, "Muayene beklediğim sırada birden anons edildi. 'Bomba ihbar var, derhal binayı boşaltın' diye anons yapıldı. Hemen binayı apar topar boşalttık. Çalışanlarla birlikte muayene için bekleyenler ön kapıdan dışarı çıktı. Bizi hastanenin bayağı uzak bir noktasına götürdüler. Hastanenin arka kapısından da sedyeli hastaların çıkartıldığını gördük. Yaklaşık 20 dakika dışarıda bekledik. Teknik bir arıza olduğunu söyleyerek bizi tekrar içeri aldılar. HSBC saldırısında da oradaydım, bizzat yaşadım. Bomba korkusunun ne olduğunu çok iyi bilirim. O zaman da bunu hissetmiştim. O günler aklıma gelerek bugün de bomba korkusu yaşadım. Çok korktum." şeklinde konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin