resim yok
08 Mayıs 2009 - 00:00

Oyuncu Fahriye Evcen güzellik sırrını açıkladı: Portakal ve greyfurttan oluşan bir karışımla her gün kendime masaj yapıyorum. Bazı sabahlar da bana Özcan yardım ediyor...Yaprak Dökümü'nün Necla'sı Fahriye Evcen formda kalma sırlarını anlattı. Güzel oyuncu kendine her sabah turunçgillerden oluşan bir karışımla masaj yaptığını bunun ayrıca ruh sağlığına da iyi geldiğini belirtti. Özellikle bölgesel yağlanma sorunu olduğunu söyleyen Evcen şöyle devam etti: DENGEMİ SAĞLIYORUM "Portakal, greyfurt, limon gibi C vitamini ağırlıklı meyvelerle yapılan masaj gerçekten çok faydalı oluyor. Bu doğal masaj sayesinde vucudumu dengede tutmayı başarıyorum. Bütün bunların yanı sıra beslenmeme de dikkat ederim. Öğünlerde aşırı kaçmamaya her zaman ölçüyü tutturmaya çalışırım." BİLEKTEN KALBE MASAJ Güzel oyuncu ayak bileklerinden kalbe doğru yapılan masajı yaparken zaman zaman sevgilisi Özcan Deniz'in de yardımını aldığını belirtti. Öte yandan Evcen, sevgilisinin kardeşinin nikahına gidince medyada çıkan "Ünlü çift nikahta evlilik provası yaptı" haberlerine ise şu yorumu yaptı: "Yakında bir sürpiz olabilir. Özcan ile evlenebilirim. Sen planını yap, hayat hep kısmet işidir. Hayırlısı" Almanya'dan Türkiye'ye gelip şöhret olan oyuncu önceleri iki kültür arasında çok bocaladığını ancak şimdi her şeyin daha güzel olduğunu belirtti. TÜRKLER SICAKKANLI Evcen, “Yaklaşık 6 ay boyunca çok zorlandım ve Almanya'ya geri dönmeyi bile düşündüm. Fakat anladım ki Türk insanı gerçekten sıcakkanlı. Ve benim yerim burası. Almanya’da insanlar soğuktur. Öyle hemen sarılıp öpüşmezler. Türkiye’de herkes sarılıyor. Önceleri kimin samimi kimin rol yaptığını anlamamıştım. Ama şimdi anlıyorum. Bu da benim avantajım oldu” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin