Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan Zemheri dizisinde bir araya geliyor!

Ekranların sevilen isimleri yeni bir dizide bir araya geliyor.

Merve Mutlu
26 Eylül 2019 - 10:15
Yeni Bölüm

En son Çarpışma adlı dizide Kerem karakterini canlandıran ve her projesinde adından söz ettiren yakışıklı ve başarılı oyuncu Alperen Duymaz'dan beklenen dizi müjdesi geldi.

19-09/26/alperen-duymaz.jpg

Hilal Saral yönetmenliğinde çekilecek olan ve kod adı Zemheri olarak belirlenen dizi için yapılan hazırlıklarda, bazı isimler öne çıkmaya başladı. O isimlerden ilki, Karagül dizisinde dikkatleri üzerine çeken, Meryem dizisinde parlayan ve ilk Türk yapımı Netflix projesi olan Hakan: Muhafız'daki rolü ile dünyaca tanınan Ayça Ayşin Turan olmuştu. 

19-09/26/ayca-aysin.jpg

Diğer bir isim ise: Deniz Yıldızı dizisi ile oyunculuğa başlayan ve günlük dizi Beni Affet'te yıldızı parlayan, Kara Sevda dizisi ile de zirveyi gören Hazal Filiz Küçükköse olmuştu. Alperen Duymaz'ın da adının geçtiği projenin kadrosu için görüşmeler devam ediyor. 

19-09/26/hazal.jpg

Zerrin Tekindor ve Engin Öztürk de listede!

19-09/26/zerrin-tekindor.jpg

Sevilen 3 ismin yer alacağı Zemheri kod adlı dizi projesi için adı geçen isimlerden biri, efsane dizi Aşk-ı Memnu'da matmazel karakterini canlandıran Zerrin Tekindor, diğeri de en son Hakan: Muhafız dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Engin Öztürk oldu. İki oyuncuyla da görüşmelerin devam ettiği bilgisi, Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgiler arasında. 

19-09/26/engin-oz.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin