Alperen Duymaz yeni dizisi Çarpışma ile ekranlarda olacak!

Komiser Emrah karakterini canlandırdığı Çukur'a veda etmesinin ardından sevilen oyuncu Alperen Duymaz yeni dizisi Çarpışma ile yeniden ekranlarda olacak!

Nurşah
14 Ağustos 2018 - 15:49
Magazin

Show Tv'nin bir fenomen haline gelen dizisi Çukur'da komiser Emrah karakter ile izleyici karşısına çıkan Alperen Duymaz yeni dizisi Çarpışma ile önümüzdeki sezon yeniden ekranlarda olacak!

18-08/14/alperen-duymaz-yeni-dizi.Jpeg

Ay Yapım'ın Çarpışma dizisinde sürpriz isimler yer alıyor!

Geçtiğimiz sezon Çukur'da canlandırdığı Emrah karakterinin ölerek diziye veda etmesinin ardından Alperen Duymaz yeni dizi için hazırlıklara başladı... Önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlaması planlanan ve hazırlıkları tam gaz devam eden Ay Yapım'ın Çarpışma dizisi ile anlaşan başarılı oyuncu yeniden ekranlarda olacak...

18-08/14/kivanc-tatlitug-yeni-dizi.jpg

Merakla beklenen dizinin başrolünde yer alması için Kıvanç Tatlıtuğ'a da teklif götürüldüğü ve sevilen ismin projeye sıcak baktığı söyleniyor... Çarpışma dizisinin başrol kadın oyuncusu için Cansu Dere ve Serenay Sarıkaya gibi başarılı oyuncuların da ismi geçiyor. Yeni dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin