Behzat Ç'nin "Savcı Esra"sı yeni sezonda Avlu'da!

Bir dönemlerin fenomen haline gelen dizisi Behzat Ç'de Savcı Esra karakteri ile karşımıza çıkan başarılı oyuncu Canan Ergüder Avlu ile ekranlara dönüyor!

Nurşah
14 Ağustos 2018 - 14:49
Magazin

2010 senesinde izleyici karşısına çıkan ve ekranda kaldığı 96 bölüm boyunda izleyiciden oldukça güzel yorumlar alan Behzat Ç. dizisinde Savcı Esra karakterini canlandıran Canan Ergüder Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun kadrosuna katıldı!

18-08/14/canan-erguder-avlu.jpg

Canan Ergüder Avlu'da!

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve sezon ortasında yayın hayatına başlamasına rağmen reyting listelerinde başarılı bir tırmanış ile yayın günü olan perşembe gününde birinci sıraya kadar yükselen Avlu dizisinin yeni oyuncuları da belli olmaya başladı... Yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam eden dizinin kadrosuna dahil olan isimlerden birisinin de son olarak 2016 senesinde ekrana gelen Yıldızlar Şahidim dizisinin kadrosunda yer alan Canan Ergüder olduğu söyleniyor...

18-08/14/canan-erguder-kenan-ece-avlu.jpg

Canan Ergüder'in dizi ile anlaşma aşamasında olduğu kulağımıza gelen haberler arasında. Başarılı oyuncu eğer teklifi kabul ederse 2017 senesinde dünyaevine girdiği Kenan Ece ile aynı dizide rol alma fırsatını yakalayacak... Kenan Ece de Avlu'da Gardiyan Murat karakterini canlandırıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin