Tv8'in yeni uyarlama dizisi Bir Küçük Öykü'nün oyuncu kadrosu belirginleşiyor!

Tv8 ekranlarında önümüzdeki sezon izleyici karşısına çıkacak olan iki diziden biri olan kod adı Bir Küçük Öykü adlı yeni uyarlama projenin oyuncu kadrosu giderek genişliyor. İşte merakla beklenen dizi hakkındaki ilk detaylar!

Nurşah
14 Ağustos 2018 - 12:27
Magazin

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı bir programa konuk olarak katılarak yeni sezonda Tv8 ekranlarında artık diziler de görmeye başlayabileceğimizin müjdesini vermişti. Çok geçmeden medya kulislerinde dolaşmaya başlayan ve Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstleneceği yeni uyarlama dizisi hakkında bilgiler de netleşmeye başladı... İşte Tv8 ekranlarının yeni dizisi!

18-08/14/bugra-gulsoy-bir-kucuk-oyku.jpg

Bir Küçük Öykü dizisi oyuncuları

Bir Küçük Öykü kod adlı yeni dizinin oyuncu kadrosunda daha önceki çalışmalarını severek izlediğimiz başarılı isimler yer alıyor. Protector 2. sezonda adı geçen Buğra Gülsoy, Atv ekranlarında yayınlanan fakat beklenen reytingi alamaması sebebi ile final yapan 8. Gün dizisinin ardından Tv8'in yeni projesinde ismi ilk anılan oyunculardan birisi oldu... Başarılı oyuncuya Leyla Lydia Tugutlu ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız eşlik edecek... Oyuncu seçmelerinin devam ettiği dizinin kadroya eklenen son ismi de Tugay Mercan oldu...

 18-08/14/bir-kucuk-oyku-uyarlama.jpg

Bir Küçük Öykü dizisi konusu

My Fair Lady adlı Kore dizisinden Türk televizyonları için uyarlanan Bir Küçük Öykü dizisinde anne ve babasını ufak yaşlarda kaybeden bir kız anlatılacak. Oldukça varlıklı olan bu kız, dedesi ile birlikte yaşamakta ve ona pek çok zorluk çıkartmakta iken dedesinin konakları için işe aldığı kahya ile aniden büyük bir değişime uğrar...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin