resim yok
03 Mart 2010 - 00:00

8. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali başlıyor. 12 Mart - 18 Nisan tarihlerinde yapılacak festivalin açılış toplantısı yapıldı. Toplantıda, Altın Bamya Ödülleri’nin bu yılki adayları da açıklandı. Bu ödüller sinemada en kötülere veriliyor. Adaylardan biri “Güz Sancısı”nda Eleni’yi canlandıran Beren Saat... Altın Bamya’nın bu yılki adayları şunlar: Film dalında “Güz Sancısı”, “Acı Aşk” ve “7 Kocalı Hürmüz”... Kadın karakter dalında “Güz Sancısı”nın Eleni’si Beren Saat, “Adını Sen Koy”un Aybige’si Melis Birkan ve “Acı Aşk”ın Ayşe’si Songül Öden, Oya’sı Cansu Dere, Seda’sı Ezgi Asaroğlu... Erkek karakter dalında “Süt”ün Yusuf’u Melih Selçuk, “Acı Aşk”ın Orhan’ı Halit Ergenç ve “Nefes”in tüm erkek oyuncuları...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin