resim yok
01 Mart 2010 - 00:00

Yakın zamanda dünya evine giren ünlü oyuncu Memet Ali Alabora, eşinin meslektaşı olduğunu belirtti. Sokakta bile çevirip evliliğini tebrik edenler olduğunu belirten Alabora, eşiyle okuldan tanışmadıklarını vurguluyor. Eşiyle arasında 7 yaş olduğunu söyleyen Memet Ali Alabora, tanışıklıklarının beraber rol aldıkları 'Hayalet' adlı diziyle başladığını ifade etti. Pınar Öğün'ü izleyiciler ilk kez Eğreti Gelin filminde Nazlı rolüyle tanıdılar. Öğün, Eğreti Gelin'deki rolünü ve karakterle yaşadığı çekişmeleri ise demeçlerinde şöyle anlamış: 'Kendimi izlemek pek haz almadığım bir duyguymuş. Bakamadım. Garip abuk subuk tepkiler verdim. Sinirlerim bozuldu ve ağladım. Atıf Yılmaz'ın gözlerinden şefkat ve kendinden emin bir bakış akıyordu. Ertesi gün farkına vardığım çok ilginç bir şey oldu. Ben kendi içimdeki Nazlı'yı bulmuştum. O yüzden tahammül edememiştim buna. Yani mutsuzluğuma ve yalnızlığıma. Farkettim ki hiç kimse kendi gerçeklerini kabul edebilecek kadar dürüst değil.'

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin