Amazon dizisi Patriot'un 3. sezonu olacak mı?

Amazon'un dramedi türündeki dizisi Patriot'un geleceği belli oldu. Dizinin devamı gelmeyecek!

Amazon'un komedi-drama öğelerini harmanlayan "Patriot" dizisinin ikinci sezonunun başlamasının üzerinden dokuz aylık bir süre geçmişken dizinin geleceği hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

PATRIOT İKİ SEZONLA SINIRLI KALDI!

Michael Dorman'ın başrolünde yer aldığı dizinin devamının gelmeyeceği TCA (Televizyon Eleştirmenleri Yaz Basın Turu) etkinlikleri kapsamında konuşan Amazon Studios Eş Başkanı Albert Cheng'in "Şu anda yeni bir sezon için planımız yok. Yeni sezonu düşünmüyoruz" sözleriyle ortaya çıktı.

19-07/31/amazon-patriot.jpg

Buna göre Patriot'un 3. sezonu olmayacak.

"PATRIOT" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Hikayesi; istihbarat subayı John Tavner'ın (Dorman) tüm emniyet bağlantılarından feragat edip orta batıdaki endüstriyel bir boru firmasında orta sınıf bir işçi kılığında İran'dan gelecek nükleer saldırıyı önlemek için çalışması üzerine odaklanan Patriot'un oyuncu kadrosunda Dorman'a Terry O'Quinn (Tom Tavner), Kurtwood Smith (Mr. Claret), Kathleen Munroe (Alice), Aliette Opheim (Agathe), Michael Chernus (Edward Tavner) ve Debra Winger (Bernice Tavner) gibi isimler eşlik ediyor.

19-07/31/patriot-izle.jpg

Yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcılığını Steve Conrad'ın üstlendiği dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ayrıca James Parriott, Glenn Ficarra, John Requa, Charles Gogolak ve Gil Bellows yer alıyor.

İptal gelişmesiyle birlikte Patriot toplamda 18 bölümüyle dizi arşivindeki yerini almış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin