Amazon'un yeni dizisi Jack Ryan'ın oyuncu kadrosu genişliyor

Amazon'un yaklaşmakta olan yeni dizilerinden Jack Ryan'dan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
06 Haziran 2017 - 13:13
Gündem

Amazon'un yaklaşmakta olan yeni dizilerinden "Jack Ryan"dan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Amir El-Masry (The Night Manager) yardımcı bir rolle oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim oldu.

JACK RYAN DİZİSİNİN KONUSU

Tom Clancy tarafından yaratılan bir karakter olan ve ilk olarak The Hunt for Red October kitabından uyarlanarak 1990 senesinde John McTiernan yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınan Jack Ryan'ı John Krasinski'nin (The Office,13 Hours) canlandıracağı dizi, bir CIA ajanı olan Jack Ryan'ın yeni serüvenlerini ekranlara taşıyacak.

EL-MASRY'NİN ROLÜNÜN DETAYLARI

El-Masry dizide Suleiman (Ali Suliman) cemaatinin en güvenilir üyesi Ibrahim karakterine hayat verecek.

17-06/06/amir-el-masry.jpg

Son dönemde The Night Manager'da tekrar eden bir rolle Youssuf karakterini canlandıran oyuncu ayrıca Tyrant (Musa), Transporter: The Series (Ayoob Al-Jifri) ve Casulaty (Naveed) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Aktör böylelikle dizinin oyuncu kadrosunda yer alan John Krasinski, Abbie Cornish, Wendell Pierce, Dina Shihabi, Ali Suliman, Peter Fonda, Marie-Josee Croze gibi isimlerin arasına katılmış oldu.

Platinum Dunes, Skydance Media ve Paramount TV ortak yapımcılığında hazırlanan Jack Ryan, Carlton Cuse ve senarist Graham Roland ikilisinin elinden çıkıyor.

Cuse, Roland, Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form, David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross, Mace Neufeld ve Lindsey Springer projenin yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

JACK RYAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri ABD, Avrupa ve Afrika'da gerçekleştirilecek olan dizinin 10 bölümden oluşacak ilk sezonunun prömiyer tarihi hakkında henüz bir bilgi mevcut değil.

17-06/06/jack-krasinski-jack-ryan-amazon-tv.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin