Ambitions dizisinin 2. sezonu olacak mı? OWN'den karar çıktı!

OWN kanalının ilk sezonu sona eren dizisi Ambitions'un geleceği belli oldu! Kanal dizi için 2. sezon onayını vermedi!

Jamey Giddens ve Will Packer ikilisinin arkasında olduğu OWN (Oprah Winfrey Network) dizisi "Ambitions"un geleceği belli oldu!

AMBITIONS DİZİSİ SONA ERDİ!

18 bölümden oluşan ilk sezonunu 17 Aralık 2019'da tamamlayan dizinin iptal edildiği duyuruldu. Buna göre Ambitions 2. sezon olmayacak!

20-02/01/ambitions-dizisi.jpg

Yapım ilk sezonunda izlenme oranlarında 0.15 reyting oranı ve 720,000 izleyici ortalamasıyla vasat bir ekran performansı ortaya koymuştu.

"AMBITIONS" KONUSU VE OYUNCU KADROSU BİLGİLERİ

Yeni bir şehre taşınan bir kadının kendisini bölgenin en güçlü ve düzenbaz aktörleriyle karşı karşıya bulmasıyla gelişen olayları aktaran dizide Robin Givens, Atlanta Belediye Başkanı'nın göz alıcı ve güçlü avukat karısı Stephanie Carlisle, Essence Atkins ise ABD Avukatlık Bürosu'nda avukat olan ve yakın zamanda Atlanta'ya taşınan Amara karakteriyle rol alıyor.

20-02/01/robin-givens-instagram.jpg

Oyuncu kadrosunda bu iki isme Brian J. White (Evan Lancaster), Kendrick Cross (Titus Hughes), Brely Evans (Rondell Lancaster) ve Erica Page (Bella Tru) eşlik ediyorlar.

Will Packer Productions, Lionsgate Television ve Debmar-Mercury ortak yapımcılığında hazırlanan Ambitions'un yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Kevin Arkadi, Will Packer, yazar Jamey Giddens ve Will Packer Media'dan Sheila Ducksworth'dan oluşuyor.

"Ambitions" (OWN) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin