American Horror Story 7. sezon fragmanı yayınlandı!

American Horror Story 7. sezon fragmanı yayınlandı! American Horror Story'nin "American Horror Story: Cult" olarak lanse edilen 7. sezonu için artık geri sayım başladı.

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2017 - 00:42
Gündem

American Horror Story'nin "American Horror Story: Cult" olarak lanse edilen 7. sezonu için artık geri sayım başladı. 05 Eylül'de FX ekranlarında sezon prömiyerini gerçekleştirecek diziden ilk resmi fragman da sonunda paylaşıldı.

AMERICAN HORROR STORY: CULT'TEN İLK FRAGMAN YAYINDA!

Sayısız teaser'lar, karakter posterleri ve açılış jeneriği derken yeni sezon için birçok detay barındıran 1 dakika süreli bu yeni videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

ABD'de gerçekleşen 2016 Başkanlık seçimlerinin yansıma ve etkilerinden kaynaklanıyormuş gibi görünen ilginç bir hikayeyi bizlere sunmaya hazırlanan "American Horror Story: Cult"ün fragmanının açılışında Trump'ın Başkanlık Seçimleri'nin galibi olmasının duyurulmasıyla Sarah Paulson'ın karakterinin çok sinirlenip tepesinin attığını ve tam bir Trump fanatiği olan Evan Peters'ın karakterinin ise çılgınca kutlama yapmaya başladığını görüyoruz.

17-08/23/ahs-cult.jpg

Bu sahnelerin ardından Murphy'nin korku odaklı öykü anlatımının paranoya ve palyaçolarla devreye girdiği görülüyor.

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

11 bölümden oluşacak yeni sezonda Paulson ve Peters dışında Adina Porter, Cheyenne Jackson, Frances Conroy, Mare Winningham, Emma Roberts ve Chaz Bono gibi isimler rol alıyor.

Ayrıca Billie Lourd, Billy Eichner, Leslie Grossman, Colton Haynes, Alison Pill ve Lena Dunham ise American Horror Story kadrosunun yeni isimleri olarak dikkat çekiyor.

17-08/23/ahs-cult-gif.gif

"American Horror Story: Cult", Ryan Murphy & Brad Falchuk ikilisinin senaryosunu kaleme alıp Bradley Buecker'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Election Night" isimli bölümle sezon açılışını gerçekleştirecek.

Dizi, sonraki haftalarda sırasıyla "Don't Be Afraid of The Dark", "Neighbors from the Hell" ve "11/9" bölümleriyle ekran macerasını sürdürecek.

"American Horror Story: Cult" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin