American Horror Story 7. sezona Lena Dunham da katıldı!

Ryan Murpy, Twitter'dan yaptığı paylaşım ile HBO'nun final yapan ödüllü dizisi Girls'ün yaratıcısı ve başrolü Lena Dunham'ın yeni sezona konuk olacağını duyurdu.

Volkan Küçükel
20 Temmuz 2017 - 19:20
Gündem

FX'in antoloji türündeki korku dizisi American Horror Story'nin yaratıcısı Ryan Murphy, yaklaşmakta olan yeni sezon öncesi sürpriz bir oyuncu kadrosu haberi verdi.

AMERICAN HORROR STORY'E BİR SÜRPRİZ İSİM DAHA!

Murpy, Twitter'dan yaptığı paylaşım ile HBO'nun final yapan ödüllü dizisi Girls'ün yaratıcısı ve başrolü Lena Dunham'ın yeni sezona konuk olacağını duyurdu. Murphy, Dunham ile daima birlikte çalışmak istediğini ve sonunda bu isteğinin gerçekleştiğini belirtti.

17-07/20/ryan-murphy-twitter.png

Deadline'ın duyumuna göre Dunham'ı yeni sezonun sadece bir bölümünde göreceğiz. Oyuncunun canlandıracağı rol hakkında da şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Prodüksiyon aşaması süren American Horror Story'nin yeni sezon oyuncu kadrosunda Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Alison Pill, Colton Haynes ve Adina Porter gibi isimlerin rol alacağı daha önceden duyurulmuştu.

Dizinin dördüncü sezonunda John Carroll Lynch tarafından canlandırılan psikopat palyaço "Twisty The Clown"ın da yedinci sezon için geri döneceği Murphy tarafından duyurulmuştu.

17-07/20/lena-dunham-foto.jpg

2012-17 seneleri arasında yaratıcısı, yürütücü yapımcısı olduğu HBO'nun Girls dizisinde aynı zamanda Hannah Horvath karakterini canlandıran Lena Dunham, High Maintenance ve Scandal gibi dizilerde konuk oyuncu olarak boy göstermişti.

YENİ SEZON HİKAYESİ NE OLACAK?

American Horror Story'nin yeni sezonuna dair detaylar henüz tam olarak açıklanmamış olsa da yeni sezon hikayesi için ABD'de 2016'da gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinden ilham alınacağı konuşuluyor.

"American Horror Story" 7. sezon ilk teaser "Clown":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin