Amine Gülşe ve Mesut Özil üç düğünle evlenecek!

Asla Vazgeçmem dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Amine Gülşe ve Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil üç düğün yapacak. İşte detaylar!

Merve Mutlu
20 Kasım 2018 - 13:44
Magazin

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile başrollerini paylaştıkları Asla Vazgeçmem adlı dizide televizyon dünyasına adım atan ve güzelliğiyle dikkat çeken Amine Gülşe ile Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, 2017 yılında başlayan aşklarını resmiyete dökerek evlenmeye karar verdiler. 

18-11/20/mesut-ozil.Jpeg

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Yakın bir tarihte evlenecek olan Özil ve Gülşe, 1 milyon liraya malolacak düğünün, Mesut Özil'in doğup büyüdüğü Almanya, Amine Gülşe’nin dünyaya geldiği İsveç ve akrabalarının yaşadığı Türkiye'de yapılacağı öğrenildi.

2017'de nişanlanan 2014 Türkiye Güzeli olan oyuncu Amine Gülşe ile Mesut Özil'in evlilik sözleşmesi imzalamayacağı öğrenildi. Ayrıca şu ana kadar "Asla Vazgemem" ve "İkisini de sevdim" dizilerinde rol alan ve marka reklam yüzü olan Amine Gülşe'nin, evlenince oyunculuğa devam edeceği ve senaryoyu eşi Mesut Özil'e de göstereceği ortaya çıktı.

18-11/20/amine-gulse-1542711343.jpg

Amine Gülşe kimdir?

18-11/20/amine-gulse-kimdir.jpg

30 Nisan 1993 tarihinde İsveç'te doğan Gülşe, 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve Elidor sponsorluğunda yayınlanan ve finali İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. Asla Vazgeçmem dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Amine Gülşe ardından İkisini de Sevdim adlı dizide rol aldı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin