Mehmetçik Kutlu Zafer bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak mı?

Nurşah
20 Kasım 2018 - 13:31
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının sevilen tarihi dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen dizi bu akşam yok mu?

18-11/20/mehmetcik-kutlu-zafer-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Mehmetçik Kutlu Zafer bu akşam yok mu?

İzleyenlerine büyük bir tarihi şölen yaşatan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi geçtiğimiz salı günü 23. bölümü ile ekranlardaydı... Heyecanla izlenen dizinin 24. bölümü ise bu akşam yayınlanmayacak... Her salı akşamı saat 20.00'de izleyicisi ile buluşan Mehmetçik dizisinin olduğu saatte TRT 1 ekranlarında Türkiye - Ukrayna hazırlık maçı verilecek. 

Milli maçın ardından ise, dizi saat 22.30'da tekrar bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni yani 24. bölümü ise fragmanlarda belirtildiği gibi 26 Kasım 2018 Salı günü saat 20.00'de ekranlarda olacak!

Mehmetçik Kutlu Zafer yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin