Çukur'da beklenen kavuşma gerçekleşiyor! İdris ve Cumali'den yürek burkan kucaklaşma..

Çukur'un yeni bölümü duygu dolu bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. İdris Koçovalı ve öldü sandığı Cumali karşılaşıyor!

Merve Mutlu
20 Kasım 2018 - 11:22
Magazin

Ay Yapım imzalı olan ve Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin merakla beklenen yeni bölümünden (44. bölüm) ilk sahne yayınlandı. Büyük buluşmanın gerçekleştiği, İdris’in öldü sandığı oğlu Cumali’yi karşısında bulduğu sahnede baba-oğlun duygusal kavuşması izleyenleri derinden etkiliyor. Cumali ve İdris gözyaşlarına hakim olamazken, ayağa kalkan Sultan’ın eski haline döndüğü görülüyor.

18-11/20/ukur-1542702263.jpg

İdris'in Cumali'ye önce tokat attığı görülürken Cumali'nin "Öpeyim mi baba?" demesi üzerine İdris Koçovalı elini uzatıyor. Duygu yüklü sahnede Cumali ağlayarak babasının elini öptükten sonra sarılmaya devam ediyorlar. Bu arada Sultan Koçovalı'nın ayağa kalktığı da dikkatlerden kaçmıyor. 

Son bölümde ne olmuştu?

18-11/20/ukur-dizisi.jpg

Ekranların fenomen dizisi Çukur'un 19 Kasım akşamı #VartoluSadettin etiketiyle yayınlanan son bölümünde, Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’nun Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olmuştu. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenirken Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzuların planlarını öğrenmeye çalıştı ve karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i buldu. Çeto sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yaptı ve Koçovalılarla arasındaki mücadele iyice kızıştı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin