Anders Holm ve Mindy Kaling yeni komedi dizisinde buluşuyor

Workaholics dizisinin yıldızı Anders Holm, Mindy Kaling'in de yaratıcılarından olduğu henüz ismi netleşmeyen sitcom türündeki dizinin pilot bölümünün oyuncu kadrosuna başrol olarak katıldı.

Volkan Küçükel
17 Şubat 2017 - 23:56
Gündem

Anders Holm, televizyon dünyasındaki eski nişanlısı ile birlikte ekranlara geri dönüyor!

HOLM VE KALING YENİDEN BİR ARADA!

Deadline'ın haberine göre Workaholics dizisinin yıldızı Holm, Mindy Kaling'in de yaratıcılarından olduğu henüz ismi netleşmeyen sitcom türündeki dizinin pilot bölümünün oyuncu kadrosuna başrol olarak katıldı.

DİZİNİN KONUSU

Mindy Kaling ve The Mindy Project dizisinin senarist-yürütücü yapımcılarından Charlie Grandy'nin yaratıcısı olduğu dizi; aşırı derecede budala erkek kardeşi Michael ile birlikte hala ailesiyle yaşayan çekici bir spor salonu sahibi Vince (Holm) karakteri üzerine odaklanıyor.

Bir gün okul zamanındaki eski kaçamaklarından Priya (Kaling) tarafından kapısının önüne küçük oğlu bırakılınca Vince'in hayatı değişecektir.

Kaling'in de tekrar eden bir rolle yer alacağı dizinin kanalı ise ulusal kanallardan NBC.

17-02/17/anders-holm.jpg

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Pilot bölümün ortak yaratıcıları Kaling ve Grandy ikilisi ile birlikte Howard Klein da yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyor. Universal Television, 3 Arts Entertainment ve Kaling'in yapım şirketi projenin ortak yapımcıları.

HOLM'UN KARİYERİ

Yakın dönemde The Mindy Project dizisinde Mindy'nin nişanlısı Casey karakeriyle karşımıza çıkan Anders Holm yedinci sezonunun ardından sona erecek olan Comedy Central dizisi Workaholics'in de kadrosunda yer alıyor. Oyuncu aynı zamanda Workaholics'in yaratıcılarından biri.

Holm beyazperdede ise yakın dönemde The Intern filminde Anne Hathaway'in kocasi rolünde karşımıza çıkarken ayrıca How To Be Single'da Alison Brie ile birlikte kamera karşısına geçti.

Yeni dizi projesinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin