Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yer aldığı Hayatın Kıyısında filmi ikiliyi barıştıramadı.

Boşanma sürecinin bir hayli uzun sürmesiyle gündemde konuşulan dünyaca ünlü çift Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yer aldığı Hayatın Kıyısında filmi ikiliyi barıştıramadı. Angelina Jolie, bu film sayesinde ilişkilerinin düzelebileceğini düşündüğünü açıkladı.

Berfu Gürle
07 Aralık 2017 - 15:53
Magazin

Yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği By The Sea (Hayatın Kıyısında) filminin aynı zamanda oyunculuğunu da yapan Angelina Jolie, film ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yer aldığı Hayatın Kıyısında filmi ikiliyi barıştıramadı.

17-12/07/angelina-jolie.png

20 Kasım 2015 tarihinde Türkiye'de vizyona giren film ile ilgili açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, filmde boşanmak üzere olan iki kişiyi kaleme almıştı. Büyük buhranların yaşandığı dram türündeki bu film aslında Brad Pitt ile yolunda gitmeyen ilişkilerine verilen bir şansmış.

"İlişkimizi düzeltebileceğimizi düşündüm"

17-12/07/angelina-jolie-ve-brad-pitt.png

Angelina Jolie yaptığı açıklamada 'Bu film sayesinde iletişim kurabileceğimizi, ilişkimizi düzeltebileceğimizi düşündüm' dedi. İlişkilerinde ayrılık söylentilerinin konuşulduğu o günlerde Brad Pitt ile kamera karşısına geçen Jolie, 'Birlikte bir film yapmak istedim çünkü bunun iletişimimizi düzeltebileceğini düşündüm' şeklinde açıklamada bulundu.

17-12/07/hayatin-kiyisinda-by-the-sea.png

Yaklaşık bir yılı aşkın bir boşanma süreci geçirdikten sonra 2016 yılında yollarını ayıran Jolie, 'Evet ilişkimizi kurtaramadık ama nasıl bir yol izlememiz gerektiğini keşfettik' diyerek filmin ikilinin özel hayatına ne gibi bir katkısı olduğunu sevenlerine açıkladı.

17-12/07/angelina-jolie-ve-brad-pittin-yer-aldigi-hayatin-kiyisinda-filmi-ikiliyi-baristiramadi.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin