Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li "Maria" filminden yeni kareler paylaşıldı!

Opera sanatçısı Maria Callas'ın hayatını konu alan ve başrollerinde Angelina Jolie ile Haluk Bilginer'in yer aldığı "Maria" filminin setinden yeni fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Maria ne anlatıyor? Maria ne zaman vizyona girecek? Haluk Bilginer hangi rolde yer alacak? Haluk Bilginer kiminle oynayacak? Haluk Bilginer ile Angeline Jolie'nin filminin konusu ne?

ozan
30 Ekim 2023 - 16:30
Kültür Sanat

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu "Maria" filminde, Angelina Jolie ile Haluk Bilginer başrolde yer alacak.

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin Callas'ı, Haluk Bilginer'in Yunan asıllı armatör Aristotle Onassis'i canlandıracağı filmin çekimleri devam ediyor. 2024 yılında gösterime girecek olan film, Maria Callas'ın hayatından belirli bir dönemi, 1970'lerde Paris'teki son günlerini ele alıyor.

Filmin çekimlerinden paylaşılan yeni kareler ise merak uyandırdı.

İşte o kareler...

23-10/30/2-1698673076.jpg

Senaryosunu Steven Knight'ın yazdığı filmde Angelina Jolie ve Haluk Bilginer birlikte rol alacak.

23-10/30/3-1698673136.jpg

Filmden paylaşılan yeni karelerde Angelina Jolie objektiflere yansıdı.

23-10/30/a.jpg

Ne anlatıyor?

Senaryosunu Steven Knight'ın yazdığı "Maria", ünlü sopranonun 1970'lerin Paris'indeki yalnızlığının son günlerini anlatacak. Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi.

Önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşınan Callas, 52 yaşındayken kalp krizinden öldü. Onassis ile yaşadığı ilişkisi boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da gündeme gelirken, filmde nelerin yer alacağı merakla bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin