Anıl Tetik oyunculuğu bıraktı! Nedeni şok etti...

Üç Kız Kardeş dizisindeki rolünden sonra ekranlarda yer almayacağını söyleyen Anıl Tetik, sevenlerini şok etti! Anıl Tetik oyunculuğu neden bıraktı? Anıl Tetik kimdir? Anıl Tetik ne iş yapacak? Sevgilisi kim? Evli mi? Çocuğu var mı?

Pınar Alçiçek
09 Mart 2023 - 14:42
Magazin

Üç Kız Kardeş, Tek Yürek, Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde boy gösteren Anıl Tetik'ten şok eden haber! 

OYUNCULUĞI BIRAKTI!

Yetenekli oyuncu Anıl Tetik, önceki gün yakın arkadaşı ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. Muhabir mikrofonuna konuşan Tetik, oyunculuğu bıraktığını muhabirini "Ne Yapıyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla itiraf etti!

"Hiç bir şey yapmıyorum. Bundan sonra da bir şey yaparken göremeyeceksiniz. Çünkü oyunculuğu bıraktım. Kendi şirket işlerime yöneldim" 

Baba mesleği turizmle ilgilendiğini, bu sebeple oyunculuğa veda ettiğini duyuran oyuncu, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı...

23-03/09/628349104e3fe025b8c4c092.jpg

Anıl Tetik kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Anıl Tetik, 10 Haziran 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.  Turizmci bir babanın ve ev hanımı bir annenin iki çocuğundan biridir. Aslen Kırklarelilidir. Liseyi Uğur Koleji’nde yabancı dil bölümünde okuduktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2014 yılında bu üniversiteden Haliç Üniversitesi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümüne geçiş yaptı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin