Anne 13. bölüm fragmanında şok tutuklama

Duygu yüklü sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken dizi Anne, bu hafta 13. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisi yarın akşam yayınlanacak 13. bölümüyle kaldığı yerden fırtına gibi esecek.

Sibel Karagöl
30 Ocak 2017 - 19:00
Yeni Bölüm

Duygu yüklü sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken dizi Anne, bu hafta 13. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisi yarın akşam yayınlanacak 13. bölümüyle kaldığı yerden fırtına gibi esecek. Polisin cinayet ve çocuk kaçırma soruşturmasında baş şüpheli konumuna düşen Zeynep, tutuklanıyor.

17-01/30/melek-1485794441.jpg

Kendi kanından olmayan bir çocuğu bir anne şevkatiyle seven Zeynep, her türlü tehlikeye rağmen Melek'e güzel bir hayat yaşatmak istemekteydi. Bu amacına ulaşamadan tutuklanan Zeynep ile Melek'in duygusal sahneleri Anne dizisi 13. bölüm fragmanına damga gibi vurdu. Küçük Melek'in annesinden ayrılmak istememesi, izleyenleri göz yaşına boğdu. Bu sırada kızını yıllar sonra bulduktan sonra, hasret gideremeden kızına kendini açıklayamadan kızından ayrılmak zorunda kalır. Kızının tutuklandığı gören Gönül ilk defa, belki de son defa Zeynep'e sarılır.

Anne 13. Bölüm Fragmanı

Anne dizisinin geçen hafta yayınlanan 12. bölümünde Zeynep hastaneden çıkarken Şule'ye rastlamış ve Şule'nin kızımı ver bağırışlarına aldırmadan Turna’yı kaçırmıştı. Şule çocuk kaçırmadan ifade vermek için yola çıkarken, diziye yeni katılan Sinan Komiser ise Zeynep'in sorgusunda edindiği bilgilerde tutarsızlık olduğuna inandığı için Zeynep Güneş hakkında tutuklama kararı çıkartmıştı.

Zeynep yarın akşam yayınlanacak olan Anne 13. bölümünde ise Zeynep’in verdiği bu zor annelik kararının nelere mal olduğu gözler önüne serilecek. Duygusal sahneleriyle dikkatleri üzerine çekecek Anne dizisi, Salı akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin