Anne 16. bölüm fragmanında Zeynep Turna ayrılığı

Ekranların heyecanla takip edilen dizisi yarın akşam yayınlanacak Anne dizisinin 16. bölüm fragmanları yayınlandı. Birbirlerini çok seven anne kız Zeynep ile Turna ayrı kalabilecek mi?

Sibel Karagöl
21 Şubat 2017 - 00:39
Yeni Bölüm

Ekranların heyecanla takip edilen dizisi yarın akşam yayınlanacak Anne dizisinin 16. bölüm fragmanları yayınlandı. Birbirlerini çok seven anne kız Zeynep ile Turna ayrı kalabilecek mi?

17-02/21/zey.jpg

Anne dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 15. bölümünde, kaçmayı alışkanlık haline getiren Turna, Zeynep’i sakar teyzenin yanında bulur. Turna’yı karşısında gören Zeynep şaşkınlığını gizleyemez. Zeynep ile Turna'nın gözlerinden birbirlerini ne kadar özledikleri okunurken, ekran başında Anne dizisi takipçilerine duygusal anlar yaşatmıştı.

17-02/21/turna-1487627973.jpg

Anne 16. bölüm fragmanında Zeynep para karşılığında Turna'yı almak ister ama acımasız Cengiz fiyatı arttırır. Zeynep de Cengiz'in istediği 300 bin lirayı kabul ediyor. Peki Zeynep bu parayı nasıl bulacak? 

Anne 16. bölüm 2. fragmanındaki bilgilere göre, Şule yeni kocası ve eviyle hayallerindeki hayata sahip olduğunu Zeynep'e söylemek ister. Zeynep ise Şule'nin geçmişte yaptıklarını hatırlatarak, Turna'dan vazgeçmeyeceğini vurgular. 

Bu sırada ayakta duramayan hasta Turna sesini Zeynep'e duyurabilecek mi? Küçük Turna'nın önemli bir hastalığı mı var?

Vahide Perçin, Cansu Dere ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı reyting rekorları kıran Anne dizisi heyecan dolu 16. bölümüyle yarın akşam Star TV ekranlarda yerini alacak.


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin