resim yok
10 Haziran 2011 - 00:00

 

“Öyle Bir GeçerZaman  ki”nin Osman’ı Emir Berke Zincidi, Ramsey defilesinde konsept gereği Galata Kulesi’nden aşağı doğru kayan babasını şaşkınlıkla izledi.

 

Türkiye’de birilk Erkek modasının önde gelen markalarından Ramsey, önceki akşam Galata Kulesi’nde sıra dışı bir defile düzenledi. Zero Weight teknolojisiyle ürettiği kıyafetleri Türkiye’de bir ilke imza atarak “dikey defile”yle tanıtmak isteyen marka, bununiçin Galata Kulesi’ni seçti. Mankenler, podyula kuleden sarkıtılan halatlardan kayarak indi.

Annesiyle izledi Defileyi izleyenler arasında Gökhan Tepe, Uğurkan Erez, Bahar Korçan ve Yonca Evcimik’in yanı sıra “Öyle Bir Geçer Zaman ki”nin küçük yıldızı Emir Berke Zincidi de vardı. Manken olan ve bu defilede görev alan babasını izlemeye gelen Zincidi, barkovizyonda görür görmez annesini dürtüp babasını gösterdi ve onun inişini şaşkınlıkla izledi.

 

37. Bölüm Fragmanı-2

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin