resim yok
10 Haziran 2011 - 00:00

Beşiktaş'ta geçen yıl polisin yaptığı uygulama sırasında üzerinde esrar maddesi bulunması üzerine hakkında dava açılan Ezel dizisinde ‘Kaya’ karakterini canlandıran tiyatro sanatçısı Levent Can'a denetimli serbestlik uygulanmasına karar verildi.

İstanbul 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanık tiyatro oyuncusu Levent Can ile avukatı katıldı. İddianameyi okuyan mahkeme hakimi, 30 Aralık 2010 tarihinde Beşiktaş'taki Süleyman Seba Caddesi üzerinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu ticari bir araçta arama yapıldığını, aramada araç içerisindeki Sanık Levent Can'ın arka cebinde bir miktar uyuşturucu madde bulunması üzerine hakkında dava açıldığının ifade etti.

“CEBİMDE ESRAR OLDUĞUNU UNUTMUŞUM"

Söz verilen Levent Can, geçen yıl Şanlıurfa'da gerçekleştirilen çekimler sırasında davet edildiği bir yemekten sonra kendisine uyuşturucu maddenin ikram edildiğini belirtti. Uyuşturucu maddeyi ne olduğunu bilmeden arka cebine attığını öne süren Can, aramanın yapıldığı gece aynı pantolonu tekrar giydiğini ifade etti. Can, "Öncelikle özür dilerim böyle bir sebepten karşınıza çıkmak istemezdim. Uyuşturucu madde kullanmadım, bağımlısı değilim. Cebimde esrar olduğunu unutmuşum. Muhtemelen aylarca cebimde kaldığı için o madde de zaten bozulmuştur. İncelenirse bu ortaya çıkar" diye konuştu.

DENETİMLİ SERBESTLİK UYGULANACAK

Can'ın avukatı da olayın kötü bir tesadüf sonucu gerçekleştiğini belirterek, müvekkilinin beraatını istedi. Ceza verilmesi durumunda ise hükmün açıklanmasının geriye bırakılması ya da denetimli serbestliğe tabi tutulmasına karar verilmesini talep etti. Mahkeme, sanığın "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma" suçunu işlediği gerekçesiyle denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutulmasına karar verdi. Duruşmanın ardından Levent Can basın mensuplarına görüntü vermemek için adliyenin arka kapısından ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin