resim yok
10 Haziran 2011 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl oyuncuları Korunmaya Muhtaç Çocuklar yararına muhteşem bir gecede buluştu.

“Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı” yararına dün gece Sait Halim Paşa Yalı’sında özel bir davet düzenlendi. Star Tv Süper Starlife kameralarının görüntülediği muhteşem geceye dizi ekibinin neredeyse tamamı katıldı. Dizinin bayan oyuncuları gecede adeta şıklık yarışı yaptı. Bu anlamlı gecenin oluşum fikri sevilen oyuncu Nebahat Çehre2den çıktı.

Gecede Halit Ergenç şarkı söylerken Meryem Uzerli ise ninni seslendirdi.

Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün, Sümbül Ağa karakterini canlandıran Selim Bayraktar ile Hatice Sultan’ın nişan kostümünü ve Hürrem Sultan’ın turuncu kostümü açık artırma ile satışa sunuldu.

Altınbaş firmasının dizi için hazırladığı 3 gerdanlık da gece için satışa sunuldu. Nebahat Çehre, Nur Fettahoğlu ve Meryem Uzerli’nin gece boyunca taktıkları takılar açık artırmada satıldı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin