resim yok
09 Ekim 2010 - 00:00

Türkan Saylan'ın oğlu Çağlayan Saylan: Pınar Öğün bizi annemizin gençliğine götürüyor... Türkan Saylan'ın oğlu Çağlayan Saylan, Türkan'da annesini canlandıran Pınar Öğün için "Onu izlerken annemizin gençlik fotoğraflarına bakıyormuş gibi oluyoruz. Pınar Öğün çok başarılı" dedi. "Dizide annemi canlandıran Pınar Öğün'ü gördüğümde annemin gençlik fotoğraflarına bakıyormuşum gibi oluyorum. Pınar Öğün annemin gençliğine çok benziyor. Hayatımda hiç dizi izlemem ama annemin dizisini hiç kaçırmadan izliyorum, hoşuma gidiyor. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum çok başarılı olmuş. Dizide annem ile ilgili en ufak bir detay bile atlanmamış. Mesela benim annem solaktır. Pınar Öğün'e "solak olabilir misin?" diye sormuşlar. Ama o bunu yapmakta zorlanacağını, yapamayacağını söylemiş. Dizide Türkan'ı solak göremeyenler bu detay atlanmış sanmasın, atlanmadı sadece zor olur diye yapılmadı. Pınar Öğün'le hiç tanışmadım ama tanışmayı isterim. Bir de kadronun çok tanıdık isimlerden oluşmaması çok güzel bir şey, her şey gerçekten çok iyi olmuş."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin