resim yok
09 Ekim 2010 - 00:00

Beren Saat'in, sevgilisi Levent Semerci ile ayrılığının nedeni ortaya çıktı. Beren Saat'in, Ayvalık'ta eski aşkı Bülent İnal ile buluştuğunu öğrenen Semerci ilişkiyi bitirmek istedi. Ancak Beren Saat, İnal ile tesadüfen karşılaştığını söyleyerek Semerci'yi ikna etti. Magazin kulislerine önceki hafta bomba gibi düşen Beren Saat - Levent Semerci ayrılığının perde arkası gün yüzüne çıktı. Fatmagül'ün Suçu Ne'nin Çeşme'deki çekimleri sırasında boş gününde Ayvalık'a giden Beren Saat, burada eski sevgilisi Bülent İnal ile buluştu. İkilinin, birlikte oldukları dönemde sık sık gittikleri Ayvalık'ta zaman geçirdiğini öğrenen ve çok sinirlenen Levent Semerci, Beren Saat ile ilişkisini bitirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin