Another Life dizisi için Netflix müjdeyi verdi!

Netflix bilim-kurgu dizisi Another Life hayranları bu habere sevinecek! Dijital yayın devi Katee Sackhoff'lu dizisine resmi 2. sezon onayını verdi. Yeni sezon detayları...

Netflix, Katee Sackhoff'un (Battlestar Galactica) başrolünde yer aldığı bilim-kurgu/uzay dizisi "Another Life" için müjdeyi verdi!

ANOTHER LIFE'TA SERÜVEN DEVAM EDECEK!

25 Temmuz 2019'da 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla izleyiciyle buluşan dizi resmi 2. sezon onayını aldı. Sackhoff hayranları sevindiren gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

19-10/30/another-life-2-sezon.jpg

ANOTHER LIFE 2. SEZON DETAYLARI

Alias Grace'in arkasındaki Halfire Entertainment yapımcılığında hazırlanan Another Life'ın ikinci sezonu da 10 bölümden oluşacak.

Yeni bölümlerin çekimlerine 2020 senesi içinde Kanada'nın Vancouver şehrinde başlanacak. İkinci sezon bölümlerinin ne zaman Netflix'teki yerini alacağı henüz belli değil.

ANOTHER LIFE KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Aaron Martin'in (Slasher, Saving Hope, DeGrassi: The Next Generation) yaratıcı/showrunner olarak imzasını attığı Another Life'ın hikayesi; muazzam bir yabancı cismin dünyaya inmesiyle Niko Breckinridge'ın (Sackhoff) kaynağını bulup ilk teması kurmak için genç mürettabat ile birlikte yıldızlararası bir göreve öncülük etmesini konu ediniyor.

19-10/30/another-life-foto.jpg

Bilim kurgu yapımlarının sevilen oyuncusu Katee Sackhoff'a Justin Chatwin (Erik Wallace), Samuel Anderson (William) ve Elizabeth Faith Ludlow (Cas Isakovic) gibi isimler eşlik ediyor. Yeni sezona eklenecek yeni oyuncuların isimleri ilerleyen aylarda duyurulacak.

Another Life'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Aaron Martin ile birlikte Noreen Halpern (Alias Grace, Rookie Blue) ve Chris Regina bulunuyor.

"Another Life" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin