Apollo 8 dizi olarak ekranlara uyarlanıyor!

Apollo 8 kitabı dizi olarak ekranlara uyarlanıyor! Fox21 Television Studios, Time Dergisi editörü Jeffrey Kluger'ın çok satan romanı "Apollo 8"in televizyon yayın haklarını satın aldı.

Volkan Küçükel
04 Ağustos 2017 - 23:13
Gündem

Fox21 Television Studios, oldukça rekabetçi görüşmelerin ardından en iyi kurgu ve en iyi ses dallarında Oscar kazanmış 1995 yapımı Ron Howard filmi Apollo 13 için temel oluşturan ve filmin ortak yazarlarından biri olan Time Dergisi editörü Jeffrey Kluger'ın çok satan romanı "Apollo 8"in televizyon yayın haklarını satın aldı.

APOLLO 8 DÖNEMİNE YOLCULUK!

Proje, stüdyoya yapımcı David T. Friendly (Queen Of The South, Little Miss Sunshine) ve Emmy ödüllü 1998 yapımı mini dizi From The Earth To The Moon'un yapımcısı Michael Bostick tarafından getirildi.

Projede yürütücü yapımcı olarak görev yapacak ikili şu sıralar kitabın ekranlara uyarlanması konusunda senaristler ile görüşme halinde.

17-08/04/apollo-8-jeffrey-kluger.jpg

"APOLLO 8" KONUSU

Apollo 8; Martin Luther King ve Robert Kennedy suikastleri, Vietnam'da gerçekleşen Tet Saldırısı gibi gelişmelerle zor günler geçiren ABD'de NASA'nın ayın keşfi için 1968 yılının Ağustos ayında başlattığı ve Frank Borman, Jim Lovell ile Bill Anders'ın ayın yörüngesinde gezip ayın karanlık yüzünü çıplak gözle gören ilk insanlar olmasını sağlayan Apollo projesine ait gizli planın hikayesini anlatıyor.

David T. Friendly yeni projeleriyle ilgili "Bu kritik görevin arkasındaki büyük tabloyu astronotların, ailelerinin ve nefeslerini tutup astronotların eve dönüşlerini uman bir ulusun bireylerinin kişisel hikayeleri aracılığıyla keşfetmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Friendly ve Kluger ile Imagine Entertainment aracılığıyla Apollo 13 filminde çalışan Bostick "Bu proje bizi yeniden bir araya getirdi" diyor.

Projenin geliştirme çalışmaları devam ediyor.

17-08/04/apollo-8-ay.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin