Arak’ın Yosun’u Tülin Özen projeyi ve yeni karakterini anlattı!

Arak’ın başarılı yazarı Yosun’a hayat veren Tülin Özen yeni karakterini anlattı. Arak dizisinin konusu ne? Arak dizisi uyarlama mı? Arak dizisinde kimler rol alacak? Arak dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Arak dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Tülin Özen kimdir?

Volkan Usta
19 Aralık 2023 - 14:42
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği iddialı dizisi Arak’ın başarılı yazarı Yosun’a hayat veren Tülin Özen, projeyi ve yeni karakterini anlattı. Popüler ve zengin bir yazar olan Yosun karakterini okur okumaz sevdiğini anlatan Özen, hikayeyi şöyle anlatıyor; “Yosun zengin bir yazar. Ailesini, geçmişini geride bırakıp yeni yaşamını tüm parıltısıyla yaşamak istiyor. Köklerinin kendini hatırlatması ve ‘Kurduğu bu hayatı devam ettirebilecek mi?’ tehdidi ona huzur vermiyor ve genç kadını hayatını ‘kötü şeyler’ yaparak kirletmeye meyilli bir hale getiriyor.”

Projenin cazip yönlerini ise şöyle açıklıyor; “Yıllardır çalışmak istediğim bir yapım şirketi olması ve projeyi ilk duyduğum anda, daha teklif ortada yokken, beğenmiş ve merak etmiş olmam ilk pozitif yönü diyebilirim. Sonrasında Yosun karakterinin kendine has dertleri, arızaları olması… Yönetmeni ve oyuncularıyla da proje harika kurulmaya devam etti.

Setteki ortamı ve dizide izleyiciyi nelerin beklediğini ise şu sözlerle özetliyor; “Set ortamı genelde yapım şirketi ve yönetmenin etkilerini taşıyor diye hissediyorum. Bizim setin de söylediğim sebeplerden dolayı çok sıcak, saygılı ve deneyimli olduğunu söyleyebilirim. İzleyiciyi ise heyecanlı, aksiyonu olan, farklı, kendine ait bir dili ve karakterleri olan bir iş bekliyor.”

Oyuncu kadrosunda; İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimleri buluşturan Arak Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin