Arak'ın Zeynep'i kimdir? Öykü Karayel rolünü ve izleyiciyi nelerin beklediğini anlattı!

“Arak”ın başrol oyuncularından başarılı isim Öykü Karayel dizi hakkında bilgiler verdi. Arak dizisinin konusu ne? Arak dizisi uyarlama mı? Arak dizisinde kimler rol alacak? Arak dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Arak dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Öykü Karayel kimdir?

Volkan Usta
20 Aralık 2023 - 11:43
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği, kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen yeni dizisi “Arak”ın başrol oyuncularından başarılı isim Öykü Karayel, rolünü ve izleyiciyi nelerin beklediğini anlattı. Karayel, yaklaşık 1.5 ay önce sete çıkan yapıma dair şunları söyledi; “Set oldukça rahat ve güzel gidiyor. Aralarında bulunmaktan mutlu olduğum bir oyuncu kadrosu var. Yönetmenimiz ve tüm set ekibi son derece profesyonel. Bu da sette her şeyin daha güzel ve hızlı olmasını sağlıyor.”

Zeynep karakterini ise şöyle anlatıyor; “Zeynep, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi doğrularından taviz vermeyen güçlü bir genç kadın. Annesinin ani ölümü onun canını zamanında çok yakmış olsa da bir şekilde üstesinden gelmeyi ve ailesini bir arada tutmayı başarmış. Kara ile yolları beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise Zeynep bir yol ayrımında aslında. İkilinin ilişkileri ilerledikçe Zeynep çok daha cesur kararlar almaya ve geçmişinde gerçekte neler olup bittiğinin de peşine düşmeye başlayacak.”

Arak’ın hikayesine dair sürprizi bozmadan ise şunları paylaştı; “Arak’ın sürükleyici bir hikayesi var. Zeynep karakterinin hayattaki duruşunu ve bu hikayenin içinde Kara ile yollarının kesiştiği andan itibaren birlikte alacakları yolu ben de merak ediyorum.”

Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak olan “Arak” yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin