Archer'ın yeni kanalı FXX oldu!

Kablolu televizyon kanalı FX'te yedi sezondur ilgiyle takip edilen yetişkenlere yönelik animasyon komedisi Archer yoluna FXX'te devam edecek!

Volkan Küçükel
06 Ocak 2017 - 11:02
Gündem

FX kanalında yedi sezondur ilgiyle takip edilen yetişkenlere yönelik animasyon komedisi Archer yoluna farklı bir kanalda devam edecek!

FX'TEN FXX'E GEÇTİ!

Üç sezonluk onayı cebinde bulunduran ve dizinin yaratıcısı Adam Reed'in açıklamasına göre muhtemelen 10. sezon sonunda ekranlara veda edecek olan dizi, bundan böyle FX'in kardeş kanalı FXX ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Buna göre dizinin yaklaşmakta olan sekizinci sezonu ve diğer sezonlar bu platformdan takipçilerine ulaşacak.

GEÇİŞ YAPAN TEK DİZİ ARCHER DEĞİL!

FX ve FXX arasında geçiş yapan tek dizi Archer değil. Daha önceden yayın hayatına FX'te başlayan You're the Worst, It's Always Sunny in Philadelphia ve Man Seeking Woman gibi diziler de şu anda FXX'te ekran macerasını sürdürüyor.

17-01/06/archer-7-sezon.jpg

FX Program Strateji Başkanı Chuck Saftler konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Archer; It's Always Sunny in Philadelphia, Man Seeking Woman ve You're the Worst gibi dizilerin yer aldığı FXX'in büyümekte olan komedi kuşağı için harika bir ilave oldu. Yaratıcılar Adam Reed, Matt Thompson ve Floyd County televizyon dünyasının en eğlenceli programlarından birini yapmaya devam edecekler. Onları ödüller kazanırken ve televizyon endüstrisinin en sadık ve en hevesli hayran topluluğu tarafından alkışlanırken görmeye devam edecek olmak harika olacak" ifadelerini kullandı.

İstihbarat şirketinde görev yapan ajanların hikayesini bizlere sunan Archer'da özel dedektif ve eski casus Sterling Archer'ı H. Jon Benjamin ve meslektaşı Lana Kane'i Aisha Tyler seslendiriyor. Jessica Walter, Chris Parnell, Judy Greer, Amber Nash, Adam Reed ve Lucky Yates kadroda yer alan diğer yıldız isimler.

ARCHER 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin 8. sezon bölümleri 2017 senesi içerisinde FXX ekranlarına gelmeye başlayacak. Kesin prömiyer tarihi henüz duyurulmuş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin