Arda Öziri'nin sevgilisinden tepki çeken doğum günü kutlaması!

27 Mayıs'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Arza Öziri'nin sevgilisi Vildan Örnek'in düzenlediği doğum günü eğlencesi, sanatçının yakın çevresindeki arkadaşları tarafından tepki yağmuruna tutuldu!

Nurşah
10 Temmuz 2018 - 12:55
Magazin

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisi ile kamera karşısına geçen başarılı oyuncuyu geçtiğimiz Mayıs ayında bir trafik kazasında kaybetmiştik... Yakın çevresini ve sanat camiasını büyük bir hüzne boğan bu ölümün ardından 6 senelik sevgilisi Vildan Örnek de duygusal bir paylaşım yaparak ünlü oyuncuya veda etmişti. Bu vedanın üzerinden çok geçmeden düzenlediği doğum günü partisi, Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak tarafından eleştirildi!

18-07/10/arda-oziri-olum.jpg

"Hepinize yazıklar olsun"

40 gün önce vefat eden Arda Öziri'nin sevgilisi Vildan Örnek, geçtiğimiz gün yeni yaşını kutladı... Düzenlediği doğum günü partisi ile dikkatleri çeken isme, Cengiz Çolak tepki gösterdi... Doğum gününden kareler paylaşan Çolak, tepki dolu sözlerini de paylaşımına eklemeyi ihmal etmedi:

Bu fotoğrafta gördükleriniz Arda'nın kız arkadaşı ve en yakın gördüğü dostları... Ben bu adamın kırkının duasını dün yapmışken, maalesef sevgilisi çalgılı doğum gününü kutluyor. Vildancığım! her sene doğum günün oluyor, bari biraz daha sade yapsaydın. Olan gerçekten ölene oluyormuş. Hepinize yazıklar olsun. Hepinizi siliyorum, hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım ömrünüz uzun olur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin