Bennu Yıldırımlar Kadın dizisinin yeni sezonu ile ilgili açıklamalarda bulundu!

Geçtiğimiz günlerde bir firmanın etkinliğine katılan başarılı oyuncu Bennu Yıldırımlar Kadın dizisinde canlandırdığı Hatice karakteri ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Nurşah
10 Temmuz 2018 - 14:27
Magazin

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın'da canlandırdığı Hatice karakteri ile izleyiciden büyük bir beğeni toplayan Bennu Yıldırımlar yeni sezon hakkında çeşitli açıklamalar yaptı. Usta oyuncu, Hatice'nin gelecek sezonda başına gelebilecekler hakkında merak uyandırıcı söylemlerde bulundu...

18-07/10/bennu-yildirimlar-kadin.jpg

"Hatice’nin durumu zor..."

Geçtiğimiz günlerde bir dergi için verdiği röportajda Kadın dizisi ile ilgili soruları da cevapsız bırakmayan Bennu Yıldırımlar, canlandırdığı Hatice karakteri ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu:

Oynadığımız dizinin orjinali 11 bölümdü aslında. Hatice karakterini, geçtiğimiz sezon 32 bölüm oynamaya çalıştım. Hatice’nin de sırları var, diğer karakterler gibi ortaya henüz çıkmamış. Yeri geldikçe öğrenip, neden böyle olduğunu kavrayıp, samimi bir şekilde oynamaya gayret ediyorum. Hatice’nin durumu zor; iki arada kalıp gerçek duygularının tam anlamıyla göz önüne seremeyişi beni de zorluyor. Her şeyi idare etmeye çalışırken de hatalar yapıyor. Ama nedenlerinin sağlam olduğunu düşünüyorum. Bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olacak. Ben de merak içindeyim doğrusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin