Arda Türkmen'in eşine saldırı!

Ünlü şef Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler kızı Ada Siena ile birlikte trafikte saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Melodi Elbirliler "Etraf delilerle dolu. Lütfen camlarınız, kapılarınız olabildiğince kilitli olsun hep" diye konuştu.

ozan
01 Kasım 2023 - 17:23
Magazin

Şef Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Elbirliler bu kez trafikte korku dolu anlar yaşamasıyla gündemde. Kızı Ada Siena ile birlikte trafikteyken saldırıya uğrayan Melodi Elbirliler o anları sosyal medya hesabından aktardı.

Elbirliler yaptığı açıklamada kavga, gürültü yokken, trafiğin durduğu bir anda tanımadığı bir kişinin, arabasına vurduğunu ve kendisini aşağı indirmeye çalıştığını ifade etti.

23-11/01/ekran-goruntusu-280.png

Melodi Elbirliler yaşadığı korkuyu şu sözlerle anlattı:

"Bir anda gölge olarak birinin yaklaştığını hissetim. Sonra arabamın camlarına vurmaya başladı. Kafamı çevirdiğim anlarda kapının kolunu zorlamaya başladı. Siena arkada oturuyordu yardımcımızla birlikte. İnsanlar gelmeye başlayınca kaçtı gitti"

Daha sonra Elbirliler, "Etraf delilerle dolu. Lütfen camlarınız, kapılarınız olabildiğince kilitli olsun hep" sözleriyle yaşadıklarına tepki gösterdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin