Arıza dizisinin kadrosuna Nursel Köse de katıldı!

Arıza dizisine yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
02 Şubat 2021 - 14:34
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Arıza dizisi başarıyla yayın hayatına devam ederken, kadroya yeni bir isim katıldı. Arıza dizisinde İhtiyar karakterini kimin canlandıracağı belli oldu.

21-02/02/ariza.png

Mütevazı ve dürüst bir hayat süren Ali Rıza ile babası karanlık dünyanın sözü geçen patronlarından olan Halide’nin kesişen ve o andan itibaren değişen hayatlarını konu alan dizinin heyecan dolu hikayesi büyümeye devam ediyor.

Arıza dizisinin kadrosuna Nursel Köse de katıldı!

21-02/02/nursel-kose.jpg

Birbirinden başarılı projelerde yer alan ve Avlu dizisinde Kudret karakteri ile büyük çıkış yakaladıktan sonra Güvercin dizisinde karşımıza çıkan Nursel Köse, İhtiyar karakteri ile Arıza dizisinin kadrosunda yerini aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin