Arka Sokaklar 425. bölüm fragmanında büyük patlama

Yarın akşam yayınlanacak Kanal D'nin uzun yıllardır sevilen dizisi Arka Sokaklar 425. bölümü heyecan dolu patlama sahnesiyle ekranlara bomba gibi düşecek.

Sibel Karagöl
19 Ocak 2017 - 20:24
Yeni Bölüm

Ekranların 11 sezondur iligiyle takip edilen ve her bölüm ayrı bir aksiyona ev sahipliği yapan dizi, Arka Sokaklar 425. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

17-01/19/arkana2.jpg

Arka Sokaklar 425.bölüm fragmanında, Ferhat ve Osman'ın görevde olduğu bölgede büyük bir patlama olur. 

Arka Sokaklarda Bomba Paniği

Veysel’in ipliğinin pazara çıkması, Hüsnü’nün ekibe ve İstanbul’a geri dönebileceğinin ışığıdır. Mesut ve Ali, Gökçe'yi kullanarak Ender'den Sezgin ve Veysel hakkında bilgi alırlar. Ender'in bir bomba düzeneği yaptığını öğrenirler. Fakat bombanın nerede ve ne zaman patlayacağı hakkında bilgiye ulaşamazlar.

17-01/19/ark3.jpg

Ekip, Veysel’i bulmak için Ender'in istihabarıyla bağ evine giderler ve Veysel'in has adamlarından Halit’in cesedi ile karşılaşır.

Safranbolu’da lojmanda Hüsnü, Suat ve Haydarberk bir şekilde hayatlarına devam etmektedir. Çocuklarından, ekipten ayrı kaldığı için üzgün olan Hüsnü, kutsal.görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktadır.

Rıza Baba ve Ekibi Safronbolu'da

Veysel’in foyasının ortaya çıkmasıyla Hüsnü’nün ekibe geri dönebilecektir. Bu mutlu haberi vermek için  Rıza Bbaba, Mesut, Ali, Selin ve Ali Hüsnü'nün görve yeri Safranbolu Karakolu'na giderler.

Bu sırada Ferhat ve Osman Çevik Kuvvet ekibiyle stad çevresini korumakla görevlendirilmişlerdir. Arka Sokaklar 425. bölüm fragmanında Ferhat'ın kırık telefonunu görüyoruz. Ferhat ve Osman, Türk Polisine yapılan bu hain saldırı da şehit oldular mı?

17-01/19/ark1.jpg

Rıza Baba ve ekibi bu yıkıcı eylem karşısında ne yapacak? Yarın akşam yayınlanacak Kanal D'nin uzun yıllardır sevilen dizisi Arka Sokaklar 425. bölümü heyecan dolu sahneleriyle ekranlara bomba gibi düşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin