Arka Sokaklar 509. bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut komiser intihar ediyor..

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu hafta 509. bölümüyle nefesleri kesecek. İşte detaylar..

Merve Mutlu
15 Mart 2019 - 15:35
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi isimlerin yer aldığı, Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan Arka Sokaklar'ın 509. bölümü tüm heyecanı ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Özellikle son dönemlerde Mesut'un ön plana çıktığı dizinin yeni bölümüne Mesut'un intihar girişimi damgasını vuracak.. 

Ekran hayatının 13. yılında olan Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağını sizler için derledik. 

Arka Sokaklar 509. bölümde neler olacak?

19-03/15/mesut-baskan.png

Bu bölümde, çocukları kandırarak çete kuran ve hırsızlık yapan/yaptıran Muhsin ekibin radarına giriyor. Ekibi oldukça uğraştıran ve yakalanması güçleşen Muhsin'in peşine düşen Mesut, açığa alınmasına rağmen Muhsin'in peşine ekipten de önce düşüyor. Muhsin'in evine ulaşan ekibin, kendilerinden önce baskın yapan Mesut için ne diyecekleri merak konusu..

19-03/15/mesut-aylin.png

Diğer yandan Aylin, kaybettiği bebeğinin acısını çekmeye yeni başlamışken oluşan bir komplikasyon nedeniyle rahmi alınıp bir daha anne olamayacağını öğrendiğinde, dünyası başına yıkıldı ve Hakan'dan ayrılma kararı aldı. Hakan bu ayrılığın nedenini anlamaya çalışırken, sigortadan gelen evraklarda Aylin’in daha önce ameliyat olduğunu öğrendi ve doktoru bulup Aylin’in çocuğu olmayacağını öğrendi. Selin’den de olayı teyit edince yıldırım hızıyla Aylin’in yanına gitti.

Mesut Komiser ölecek mi?

19-03/15/intihar-eden-mesut-1552652547.png

Tunç'un saldırıya uğraması ile öfkeden deliye dönen Mesut Tunç'un , artık polis olmadığını ve karışmaması gerektiğini yüzüne vurması ile iyice çileden çıktı. Ekipten uzaklaştırılan Mesut, Tunç tarafından da kabul görmeyince kendine yediremedi ve evden ayrıldı. Hayatındaki herkesi kaybettiğini düşünen ve umutsuzluğa kapılan Mesut'un hayattan hiçbir beklentisi kalmamıştır ve intihar etmeye karar verir. 

Mesut'un intihar girişimine biri engel olacak mı yoksa Mesut diziden ayrılacak mı? Bu soruların cevabını bu akşam saat 20:00'da Kanal D ekranlarında hep birlikte göreceğiz.. 

Arka Sokaklar 509. bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin